Чт, 18.04.2024, 04:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 6 7 8

"Рок-Січ" -2010

«Рок Січ» – перший і єдиний столичний фестиваль, на якому одночасно з трьох сцен лунає українська рок-музика, і який заявив про себе у 2006 році, одразу ставши головною рок-подією України. Цього року «Рок Січ» набула статусу екологічного фестивалю. Як і раніше концертні майданчики «Рок Січі» будуть порівну поділені між корифеями українського року та молодими талантами. Для вас гратимуть «Воплі Відоплясова», «Танок На Майдані Конго», «Плач Єремії», «Тартак», Марія Бурмака, «Мандри», «Mad Heads XL», «Кому Вниз», «Nokturnal Mortum», «@traktor» та інші артисти. Всього ж у фестивалі візьмуть участь близько сорока виконавців та музичних колективів.

«Наш фестиваль дає змогу молодим українським музикантам зустрітися з широкою пу ... Читати далі »

Просмотров: 1166 | Добавил: Навка | Дата: 30.09.2010 | Комментарии (1)

Global Work Party

10 жовтня Україна приєднується до наймасштабнішої акції протидії змінам клімату в історії людства

  10 жовтня цього року (10/10/10) по всьому світу відбудеться Global Work Party - глобальне святкування всесвітнього Дня дій на захист клімату - найбільшої в історії практичної екологічної акції. Наразі до цієї ініціатив вже приєдналось 150 країн (більше 2500 різних акцій) і перелік щодня поповнюється. В Україні відбудеться серія видовищних і практичних акцій, покликаних зробити реальні кроки для протидії змінам клімату.
  У цей день у кожному обласному центрі України люди садитимуть дерева, будуватимуть велопарковки, здаватимуть на переробку макулатуру. <<Ми стаємо до робот ... Читати далі »

Просмотров: 1327 | Добавил: Навка | Дата: 30.09.2010 | Комментарии (0)

Відчути перший подих осені

  Настала осінь. Закінчилися відпустки. Ще яскраві спогади про літо, море, гори,фести, відпочинок. Що тепер? Сірі будні, місто, робота, телевізор?
  Ні-і-і! Чому б не гайнути на вихідні до якогось мальовничого куточка серед широких просторів України!
Найпереше пропоную вдихнути перші пахощі осені та насолодттися її барвами в Уманському парку "Софіївка".
  Якщо хтось про нього не чув, "Софіївка" - шедевр паркового мистецтва, закладений ще у XVIIIст. польським магнатом Станіславом Потоцьким для дружини - гречанки Софії. Прогулянки парком повинні були розвіяти тугу молодої пані за Батьківщиною. Тому в долині річки Кам'янки серед мальовничого українськог ... Читати далі »
Просмотров: 2071 | Добавил: Навка | Дата: 30.09.2010 | Комментарии (0)

Мандрівка Україною розпочалась

  Цей сайт присвячений мандрівкам Україною у всіх їх проявах: пішохідному туризму українськими горами і рівнинами, відпочинку на морі та в інших рекреаційних зонах, екстремальному, зеленому туризму, мальовничим природнім та рукотворним місцям України, прогулянкам старими українськими містами та замками, фестивалям, зльотам, акціям ... і всьому, всьому, всьому, що Ви зможете уявити.
  До Вашої уваги світлини різних куточків України,маршрути цікавими місцями, екскурсії містами і парками, корисні лінки та багато іншої цікавої та корисної інформації, об'єм якої збільшуватиметься у майбутньому.
  Сьогодні день народження сайту і на даному етапі це пошук, роздуми і враження однієї людини. Сподіваюсь, що вже представлена тут інформація буде Вам корисною, а також, що Ви,як і я. захочете поділитися своїми враженнями,знаннями, досвідом.
  Наразі дописувати в розділі новини і залишати коментарі може б ... Читати далі »
Просмотров: 1619 | Добавил: Навка | Дата: 30.09.2010 | Комментарии (1)

1-10 11-20 ... 51-60 61-70 71-74
Меню сайту
ми в мережі

mandrivo4ka
Мова
Тут спілкуються українською
Події в Україні



Реклама від Google
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода в Україні
Погода в Україні
Пошук
Каталог україномовних сайтів Куст. Каталог українських сайтів. TOP.zp.ua