Чт, 02.05.2024, 09:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2012 » Липень » 26 » Фестиваль Бандерштат у Луцьку
21:56
Фестиваль Бандерштат у Луцьку
Бандерштат

3-5 серпня у Луцьку вшосте відбудеться фестиваль українського духу "Бандерштат". Уже своїм іменем цей фестиваль наголошує, що Бандера, УПА, українська героїчна історія - поняття тут безапеляційно священні. На Бандерштаті відбуватимуться гутірки з відомими політичними та громадськими діячами, літературні читання, кінопокази, флешмоби, реконструкції, виступи справді українських гуртів, і все це разом демонструватиме, як культурне життя може бути по-справжньому українським. Присвячений шостий фестиваль 70-річчю української повстанської армії.

Своєю музикою гостей Бандерштату радуватимуть з-поміж інших гурти "Веремій", "Кому Вниз", "Орест Лютий", "Оратанія", Kozak System (екс-Гайдамаки), "Тінь Сонця", "ТНМК". Повний перелік гуртів-учасників та час їх виступу дивіться у програмі.

На уже традиційних гутірках є шанс почути і поспілкуватися з братами Капрановими, Андрієм Середою, Тарасом Чолієм, Олесем Донієм, Антіном Мухарським в образі Ореста Лютого, Мирославом Симчичем «Кривоносом».


Корисне:"Маршрути поколінь. Героїчними стежками УПА на Волині"

Також в рамках Бандерштату - літературна сцена, екскурсії Луцьком, покази фільмів "Срібна Земля" та "Золотий вересень", всеношна Нічна ватра, акуустичний виступ гурту "Анна", флешмоб до 70-річчя УПА, смолоскипна хода Луцьком та багато іншого.

Відбуватиметься фестиваль у Луцьку, в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Як не загубитись у Луцьку, дивіться на сайті фестивалю.

Вартість квитків: на всі дні фестивалю - 100 грн, на один - 50 грн. Квитки можна буде придбати безпосередньо на Бандерштаті або попередньо на “KVYTKY.UA”.


Що: фестиваль "Бандерштат"
Коли: 3-5 серпня 2012
Де: м. Луцьк, парк ім. Лесі Українки
Квитки: 100грн/усе, 50грн/1 день “KVYTKY.UA”
Проживання: наметове містечко (включено у вартість квитка), готелі Луцька
Офіційний сайт фестивалю: bandershtat.org.ua/

ip телефонія, call callcenter
Переглядів: 2974 | Додав: Навка | Теги: Луцьк, Козак Систем, ТНМК, Фіолет, Веремій, Бандерштат, фестіваль, Кому Вниз, Оратанія, Тінь Сонця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
ми в мережі

mandrivo4ka
Мова
Тут спілкуються українською
Події в Україні



Реклама від Google
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода в Україні
Погода в Україні
Пошук
Каталог україномовних сайтів Куст. Каталог українських сайтів. TOP.zp.ua