Пт, 17.05.2024, 05:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2010 » Жовтень » 20 » Бал хризантем у Нікітському ботанічному саду
17:18
Бал хризантем у Нікітському ботанічному саду

Бал хризантем

Нікітський ботанічний сад (с. Нікита, Велика Ялта, Крим)

23 жовтня 2010 - 30 листопада 2010


  З 23 жовтня в Нікітському ботанічному саду відкриється щорічний "Бал хризантем". За підсумками "Балу хризантем" буде обрана "Королева балу" - найкращий, на думку відвідувачів виставки, сорт великоквітковий хризантеми.

  На виставці хризантем цього року буде продемонстровано більше 350 сортів великоквіткових і дрібноквіткових хризантем селекції Саду та іноземної селекції. Щорічно виставка поповнюється новими сортами, в цьому році їх буде 18. На території виставки "Бал хризантем" в спеціальному павільйоні вже з 4 жовтня організовано реалізацію різноманітних сортів хризантем.

  Виставка хризантем під відкритим небом - унікальна щорічна подія, яка проходить в Нікітському ботанічному саду з 1953 року. Завдяки красі і різноманітності представлених тут квітів, виставка відома далеко за межами Криму.

  Як правило, масове цвітіння хризантеми у відкритому грунті на Південному березі Криму проходить у період з другої половини жовтня до середини листопада. Якщо дозволяють погодні умови, то робота виставки зможе протривати до кінця листопада. Умовно виставку "Бал хризантем" можна розділити на дві частини - спочатку можна помилуватися цвітінням дрібноквіткових, а наприкінці жовтня - великоквіткових хризантем.

Джерело: This is Ukraine


Переглядів: 1814 | Додав: Навка | Теги: Ялта, Нікітський ботанічний сад, бал хризантем | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
ми в мережі

mandrivo4ka
Мова
Тут спілкуються українською
Події в Україні



У бібліотеці
[mp3 екскурсії Львовом]
Екскурсія «Львівське корзо»
Львівське Корзо
Львівський Національний Академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької - Академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької – львівський художній вернісаж - Національний музей у Львові - «Вежа крамарів» - пам’ятник Тарасові Шевченку - Музей етнографії та художнього промислу - «Гранд-Готель» - будинок Гауснера-Віоланда - фонтан-криниця з фігурою Матері Божої - пам’ятник Адаму Міцкевичу - готель "Жорж” ...
Реклама від Google
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода в Україні
Погода в Україні
Пошук
Каталог україномовних сайтів Куст. Каталог українських сайтів. TOP.zp.ua