Пт, 29.03.2024, 17:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2012 » Липень » 8 » Триває фестиваль "АртПоле" в Унежі
15:29
Триває фестиваль "АртПоле" в Унежі
АртПоле 2012

В с. Уніж Івано-франківської області з 12 по 16 липня триває черговий десятий етно-фестиваль "АртПоле" (в минулому "Шешори"). Цьогоріч тут традиційно можна буде почути Перкалабу та Бурдон, вперше - угорців Airtist, що поєднують у своїй музиці варган і діджеріду; чеських Deši, що також використовують діджеріду, але у поєднанні з саксофоном, знайомих по туру з ДахаБрахою білоруських Portmone та інших виконавців, плюс до того ще й перфоманси, кіно, майстер-класи, лендарти, екскурсії, тощо...

Також можна буде побачити і почути цілу низку українських команд: Taiko Drummers, Zapaska i BeBoBul, Люди Добрі, Дичка, ГИЧ-оркестр, Зіра, КораЛЛі. Останні, до речі, відомі своєю еко-позицією. Не сидітимуть без діла вони і на АртПолі - закличуть боротися з пластиковим засиллям і проведуть еко-толоку.

Одна з родзинок фестивалю - нічна експериментальна сцена. Сім перфомансів планують провести тут : диптих «Дзеркало» від Олени Костюк, Сергій Жадан з гуртом Ойра та Андрієм Кириченком, Зіра з театром вогню ПротиНочі, That Black, одеський скульптор Кирило Максименко з імпровізаціями від присутніх на АртПолі музикантів, оркестр унізьких столярів УніжЦЕХ, українсько-німецько-литовський проект.

Новинкою також стане етно-еко-сцена на воді, що буде побудована з катамаранів, на яких учасники Етноклубу набутків, а також львівських гуртів «ГИЧ-Оркестр» і «Люди Добрі» сплавляються по Дністру до Унежа.

На фестивалі можна буде переглянути кінострічки від Docudays UA. Робити витинанки, вправлятися з вогнем, гончарувати, кувати, виготовляти обереги та повітряних зміїв, співати, танцювати та грати на давніх інструментах навчать у артполівських майстернях. Також для Вашого задоволення пізнавальні еко-екскурсії околицями.

Навколишню мальовничу природу на фестивалі прикрашатимуть рукотворні додатки - лендарти - від митців Мирослава Вайди, Жанни Кадирової , Віталія Кохана, Олександра Нікітюка, Світлани Гусакової і Артема Зданевича.

програма у часі нижче:

14.07

Кінопрограма
Docudays UA

велика сцена
Taiko Drummers (UA)
Бурдон (UA)
ЗіраПротиНочі (UA)
Transglobal Underground (Британия-Индия)

експериментальна сцена
That Black (UA)


15.07

Кінопрограма
Тарас Химич

велика сцена
Дичка (UA)
Перкалалабські Придатки (з фестивальним хором) (UA)
Vołosi (PL)
Jaakkoo Laitinen& Väärä Raha (SU)

експериментальна сцена
УніжЦЕХ — столярна майстреня (UA)
Кирило Максименко/…*
16.07

Кінопрограма
Дмитро Тяжлов
Вадим Ільков

велика сцена
«Ультрамарин» (UA/DE/LT)
Airtist (HU)
Перкалаба (UA) і всі всі всі

АртПоле відбувається в с. Уніж Івано-Франківської області. Дістатися туди можна з Чернівців, Франківська та Тернополя фестивальними автобусами. Розклад руху тут.


Що подивитися поблизу: Усі дороги ведуть в .... Одаїв

Вартість квитків становить 330 грн на весь фестиваль, та 250 грн на три дні (12–14 липня або14–16 липня). Вартість одноденних квитків становитиме 100 грн, їх буде можна придбати безпосередньо на фестивальному майданчику. Про квитки детально


Спонсор:deportes guara
Переглядів: 2176 | Додав: Навка | Теги: фестивалі, Уніж, АртПоле, Івано-Франківщина, Шешори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
ми в мережі

mandrivo4ka
Мова
Тут спілкуються українською
Події в Україні



У бібліотеці
Реклама від Google
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода в Україні
Погода в Україні
Пошук
Каталог україномовних сайтів Куст. Каталог українських сайтів. TOP.zp.ua