Ср, 01.05.2024, 14:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2010 » Вересень » 30 » Еко-акція: Global Work Party
16:10
Еко-акція: Global Work Party

Global Work Party

10 жовтня Україна приєднується до наймасштабнішої акції протидії змінам клімату в історії людства

  10 жовтня цього року (10/10/10) по всьому світу відбудеться Global Work Party - глобальне святкування всесвітнього Дня дій на захист клімату - найбільшої в історії практичної екологічної акції. Наразі до цієї ініціатив вже приєдналось 150 країн (більше 2500 різних акцій) і перелік щодня поповнюється. В Україні відбудеться серія видовищних і практичних акцій, покликаних зробити реальні кроки для протидії змінам клімату.
  У цей день у кожному обласному центрі України люди садитимуть дерева, будуватимуть велопарковки, здаватимуть на переробку макулатуру. <<Ми стаємо до роботи заради безпечнішого майбутнього. А Ви?>> - таким є запитання учасників кампанії до політиків, великих бізнесменів, пересічних українців. Станом на сьогодні, участь в акції 10/10/10 підтвердили у Києві, Донецьку, Львові, Рівному, Луганську, Житомирі, Харкові, Маріуполі, Сєвєродонецьку, Миколаєві, Дніпропетровську, Алчевську, Бердянську, Херсоні, Білій Церкві, Черкасах, Чернігові, Чернівцях, Івано-Франківську, Керчі, Кам'янці-Подільську, Хмельницькому, Кіровограді та інших містах. Звичайні люди, вчителі, спортсмени, вихованці гуртків і шкіл, проведуть паралельні акції і покажуть світові, що рішення для подолання зміни клімату доступні вже сьогодні.   Організаторами кампанії виступає Міжнародна ініціатива 350.org та Український кліматичний рух.
  Ранок 10 жовтня розпочнеться акцією духовного служіння за збереження життя на Планеті, яке відбудеться у церквах різних конфесій. А у Михайліському Золотоверхому соборі 350 разів продзвонять церковні дзвони на знак солідарності із міжнародною спільнотою. Продовжиться день видовищним флеш-мобом <<Відкрий cвоє серце Планеті>>, на якому зберуться представники різних релігій та культур.  Далі по всій Україні та Києві відбудуться : тематичні кінопокази, майстер-класи з приготування вегетаріанської їжі, акція Free Market (безкоштовний обмін старими речами), прибирання парків, посадка дерев, утеплення будинків, збір одягу та інших речей для дітей-сиріт, розповсюдження еко-торб у супермаркетах, велопаради, встановлення сонячних батарей, збір врожаю.
  Кампанію 10/10/10 підтримав Пан Гі Мун, генеральний секретар ООН : <<Саме настав той час, коли потрібно стати до роботи та почати створювати майбутнє з екологічно чистою енергією. Це призведе до нових економічних можливостей та забезпечить кращий, безпечніший, здоровіший світ для наших дітей. 10 жовтня я закликаю всіх зробити свій внесок у вирішення проблем клімату.>>
  За деталями акцій та часом їх проведення слідкуйте на сайті кампанії http://world.350.org/ukraine/. Тут ви знайдете більше інформації про зміни клімату, кампанію, як приєднатись, контакти та ідеї для практичних акцій. Зареєстровані в Україні акції: http://www.350.org/oct10/action-search?country=ua&city
  Тут можна переглянути відео-ролик із зверенням релігійних лідерів http://www.youtube.com/watch?v....mbedded

Переглядів: 1328 | Додав: Навка | Теги: 10.10.10, 350pm, екологічна акція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
ми в мережі

mandrivo4ka
Мова
Тут спілкуються українською
Події в Україні



Реклама від Google
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода в Україні
Погода в Україні
Пошук
Каталог україномовних сайтів Куст. Каталог українських сайтів. TOP.zp.ua