Пн, 13.05.2024, 20:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2011 » Квітень » 14 » Еко-акція: Національна кампанія "Зробимо Україну чистою"
18:07
Еко-акція: Національна кампанія "Зробимо Україну чистою"

Національна кампанія "Зробимо Україну чистою"

16 квітня 2011 року
Зробимо Україну чистою

Погодьтеся, екологічна культура пересічної маси українців бажає кращого.Придивіться, скільки людей бездумно кидає під ноги недопалок чи обгортку, пляшку чи гумку. Українці наче забули себе справжніх – дбайливих господарів. Внаслідок цього мальовничі куточки української природи, а також міста, де ми живемо, опинилися під суцільним шаром сміття. «Так роблять усі», «тут і до мене було брудно», «хтось це прибере» – слабкі виправдання для тих, хто в глибині душі розуміє: свинство на вулицях – це безглузде дикунство.

Хочете це змінити? Хочете бачити у парках зелену траву, а не бите скло, брудний папір і купи поліетилену? Ви маєте шанс! Виходьте 16 квітня з 11 до 14 години до Вашого улюбленого місця відпочинку і разом з командою однодумців зробіть його чистішим! У цьому Вам допоможе громадська ініціатива"Let's Do It Ukraine!"

Let's Do It Ukraine - рух молодих, ініціативних та аполітичних людей, мешканців Києва та громадян України, що об’єдналися заради однієї мети – врятувати нашу країну від екологічної катастрофи, пов’язаної з постійно зростаючим забрудненням її природних ресурсів. У Києві вони здійснюють пілотний проект з порятунку міста від сміття. "Зробимо Київ чистим!” – це частина міжнародної ініціативи "Let’s do it world!”, заснованої у 2008 році в Естонії. Організаторам акції з очищення лісів і парків "Let’s do it 2008″ вдалося залучити у невеликій прибалтійській країні більше 50 000 волонтерів і прибрати більше 10 000 тонн сміття.

Let's Do It Ukraine уже має в своєму послужному списку дві масштабні акції з прибирання Києва: "Зробимо Київ чистим" та "Зробимо Київ чистим 2", та інші, менші за розмахом, події. Перша акція проводилася весною 2010, вона зібрала близько 500 учасників і охопила 18 київських парків. Друга відбулася восени, до неї вже долучилося 680 учасників, які впорядкували 20 парків. Тепер громадська ініціатива проводитиме всеукраїнську акцію. Не лише кияни, а й жителі інших міст України зможуть змінити оточуюче на краще.

Що потрібно?

  • Зареєструйтесь на сайті організаторів за цим посиланням.
  • Виберіть місце, яке будете прибирати тут (якщо ви не киянин) або тут(для жителів столиці)
  • Зв'яжіться з координатором проекту, який відповідає за обрану Вами зелену зону. Контакти координаторів регіональних проектів можна побачити тут. Більш конкретно для киян - знову ж тут.
  • 16 квітня об 11 годині з'явитися в домовленому місці, захопивши з собою гарний настрій ( :) обов'язкова умова) і,бажано, друзів, рукавички і сміттєві пакети( про запас), можливо господарський реманент ( якщо маєте, поговоріть про це з координатором), тощо...

Зробимо Україну чистою :) разом
Детальніше на Let's Do It Ukraine!
Переглядів: 978 | Додав: Навка | Теги: еко-акція, екологія, Lets Do It Ukraine, еко-толока, День Землі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
ми в мережі

mandrivo4ka
Мова
Тут спілкуються українською
Події в Україні



Реклама від Google
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода в Україні
Погода в Україні
Пошук
Каталог україномовних сайтів Куст. Каталог українських сайтів. TOP.zp.ua