Вт, 21.05.2024, 12:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2010 » Листопад » 20 » Фестиваль молодого вина "Закарпатське Божоле"
01:21
Фестиваль молодого вина "Закарпатське Божоле"

Фестиваль молодого вина

"Закарпатське Божоле"

20-21 листопада 2010

м.Ужгород, вул. Волошина (пішохідна частина)

 Закарпаття – традиційно виноробний край, де у низинних районах з теплим кліматом і щедрим сонцем всюди рясніють виноградники - запрошує всіх, что полюбляє, цінує, розуміється у вині, а також всіх, хто хоче відкрити для себе смак справжнього молодого вина, відпочити душею і тілом, насолодитися улюбленим сонячним напоєм, дізнатися багато нового і отримати заряд позитивуна традиційному фестивалі "Закарпатське Божоле". Тут найкращі господарі краю представлятимуть свої досягнення у виноробстві, але тільки молоді вина цьогорічного сезону. І зауважте, вина лише марочні.
 
 Традиція святкування Божоле виникла в 19 столітті у виноградарів регіону Божоле у Франції. Їх вино дозрівало раніше за всіх, збір винограду починався раніше, ніж в інших місцях, а ферментація вина проходила під час його транспортування баржами по річці Соні або візками в передмістя Ліона. Саме завдяки короткому терміну дозрівання Божоле, воно зберігає легкість і запах, який відрізняється кожен рік в залежності від врожаю і погодних умов.
 
Цьогоріч на закарпатському фестивалі з ранку до ночі два дні поспіль дегустуватимуть вино, дізнаватимуться його особливості, адже тут вам розкажуть історію виноробства в Закарпатті, про традиції вживання та особливості унікальної професії винороба, а також буде презентовано ексклюзивний фестивальний бокал .

 Хто в Ужгороді вперше, буде зачарований вузенькими вуличками старого міста, заходами сонця над Ужом, неприступною красою Ужгородського замку.



Коротко про Ужгородський замок можна прочитати у цій статті.

Побачити світлини старого міста - у нашому альбомі.

Перелік визначних пам'яток міста є у цій книзі (стор.101)
Переглядів: 1009 | Додав: Навка | Теги: Закарпатське Божоле, Закарпаття, 2010, вино, ужгород, фестиваль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
ми в мережі

mandrivo4ka
Мова
Тут спілкуються українською
Події в Україні



У бібліотеці
Реклама від Google
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода в Україні
Погода в Україні
Пошук
Каталог україномовних сайтів Куст. Каталог українських сайтів. TOP.zp.ua