Сб, 27.04.2024, 02:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2012 » Липень » 20 » ФортМісія 21 липня лише у Польщі
02:39
ФортМісія 21 липня лише у Польщі
ФортМісія

Української частини фестивалю ФортМісія цьогоріч не буде. Про це повідомили організатори на сайті http://fortmissia.com. Як там зазначається, " фестиваль цього року не знайшов належної організаційної та фінансової підтримки в Україні." Аби не шукати компромісу між наявними фінансами і якістю програми, організатори вирішили не проводити фестиваль ФортМісія у 2012 році взагалі.

ФортМісія стала одним з унікальних українських фестивалів найперше завдяки місцю проведення. Відбувався фестиваль в Україні біля с. Поповичі Львівської області поблизу україно-польського кордону. Ця територія водночас відома фортами часів Першої світової війни. Із-за прикордонного режиму потрапити в цю зону можна було лише у час фестивалю.

2012-го фестиваль відбудеться 21 липня лише у Польщі, біля форту Borek. Українцям, які захочуть потрапити туди, необхідно мати шенгенську візу. Для українських відвідувачів фестивалю МО «Дзиґа» надає сприяння у проходженні пішого переходу «Шегині-Медики», резервації місця у фестивальних автобусах та місця для наметів на території форту Borek.

У програмі цьогорічного фесту «ГИЧ оркестр» (Україна), Recital Wojciecha «Elvisa» Sosnowskiego (Польща), «Miąższ» (Польща), «Beer Blues Band» (Польща), Recital Adama Hajduka (Польща), «Pigs Like Pigeons» (Польща), Chor gospel «Twoje Niebo» (Польща), «Їжак» (США-Україна), PECTUS & Filip Moniuszko (Польща),DJ Bleiz (Польща)

Деталі на http://fortmissia.com

Спонсор: passports renewal online
Переглядів: 2105 | Додав: Навка | Теги: Львівщина, ФортМісія, фестивалі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
ми в мережі

mandrivo4ka
Мова
Тут спілкуються українською
Події в Україні



Реклама від Google
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода в Україні
Погода в Україні
Пошук
Каталог україномовних сайтів Куст. Каталог українських сайтів. TOP.zp.ua