Ср, 01.05.2024, 05:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2010 » Вересень » 30 » Мандрівка Україною розпочалась
13:19
Мандрівка Україною розпочалась

Мандрівка Україною розпочалась

  Цей сайт присвячений мандрівкам Україною у всіх їх проявах: пішохідному туризму українськими горами і рівнинами, відпочинку на морі та в інших рекреаційних зонах, екстремальному, зеленому туризму, мальовничим природнім та рукотворним місцям України, прогулянкам старими українськими містами та замками, фестивалям, зльотам, акціям ... і всьому, всьому, всьому, що Ви зможете уявити.
  До Вашої уваги світлини різних куточків України,маршрути цікавими місцями, екскурсії містами і парками, корисні лінки та багато іншої цікавої та корисної інформації, об'єм якої збільшуватиметься у майбутньому.
  Сьогодні день народження сайту і на даному етапі це пошук, роздуми і враження однієї людини. Сподіваюсь, що вже представлена тут інформація буде Вам корисною, а також, що Ви,як і я. захочете поділитися своїми враженнями,знаннями, досвідом.
  Наразі дописувати в розділі новини і залишати коментарі може будь-який зареєстрований користувач. Пізніше, коли користувачі сайту вже становитимуть деяку спільноту, планується відкрити форум.
  Якщо Ви також полюбляєте взяти наплічник і гайнути в гори або на фест, або довго шукаєте інфу, читаєте путівники, розглядаєте карти, щоб не пропустити жодної вартої уваги цікавинки регіону, просто маєте улюблену базу відпочинку або зелену садибу або тільки розпочинаєте захоплюючу справу подорожей Україною - цей сайт для Вас. Напишіть нам .
  Я думаю не тільки мені будуть цікаві Ваш досвід, поради і враження. Також Ви зможете поділитися інформацією,знайденою в Мережі або інших джерелах. Можливо, щоб відвідати цікаву подію, побачити чудові місця Вам не довелося подорожувати, тому що вони поруч з домом. Розкажіть нам і ми поїдемо до Вас wink
  Створимо разом корисний інформативний ресурс, що розвіє морок над можливостями цікавого екологічного непопсового відпочинку в Україні! smile
Переглядів: 1621 | Додав: Навка | Теги: Гори, подорожі, мандрівки, туризм, замки, фестивалі, парки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 darklaulk  
0
Привет!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
ми в мережі

mandrivo4ka
Мова
Тут спілкуються українською
Події в Україні



Реклама від Google
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода в Україні
Погода в Україні
Пошук
Каталог україномовних сайтів Куст. Каталог українських сайтів. TOP.zp.ua