Пт, 03.05.2024, 14:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2012 » Квітень » 3 » Трипільське Коло 2012 під питанням :(
15:03
Трипільське Коло 2012 під питанням :(
Трипільське Коло

Як стало відомо із заяв, викладених на офіційній сторінці фестивалю, команда організаторів розділилась. Співзасновники Наталка Лещенко, Володимир Тарнай, Олександр Іванов та Галина Самчук нині займаються "вирішення моральних, організаційних та юридичних колізій з колишнім із команди, Олесем Журавчаком ". Вони також заявляють, що за ситуації, що склалася, будь-який майбутній захід під назвою "Трипільське Коло" є новим фестивалем і не має жодного зв’язку із відомими подіями 2008-2011 років.

Коротко про деталі конфлікту. Фестиваль "Трипільське Коло" заснований 2008 року Івановим Олександром, Тарнаєм Володимиром, Журавчаком Олесем, Лещенко Наталею та Самчук Галиною. 2009 року пан Журавчак отримав посаду в Міністерстві культури та туризму України і вже менше часу та уваги приділяв фестивалю. Проте уся фінансова діяльність ТК відбувалась через ГО «Центр розвиту творчості «Лілея» пана Журавчака. Статут даної громадської організації видався таким, що знижує права решти організаторів, тому вони, в свою чергу, у 2011 ініціювали створення ТОВ "Трипільське Коло". Після чого Олесь Журавчак подав заявку на реєстрацію одноосібного авторського права на сценарій та права на торгову марку «Трипільське коло». Наразі авторське право на сценарій належить йому, питання торгової марки розглядається. У підсумку, як результат незадоволення однієї із сторін фактом надання авторського права іншій, цілком прогнозовано почнеться оскарження цього рішення в суді. Судовий процес може затягнутися на термін близько 1 року. На період судового процесу використання назви Фестиваль «Трипільське коло» може бути призупинене. Таким чином, наступний фестиваль під назвою «Трипільське коло» може бути проведено не раніше літа 2013 року.

З іншого боку барикад Олесь Журавчак з новою командою планують проводити "Трипільське Коло 2012. Парад Стихій.". Квитки вже продаються. Програми ще немає. Анонсовано лише, що традиційний учасник ТК - гурт АтмАсфера - уже погодився брати участь в ТК 2012, хоча в календарі виступів гурту на офіційному сайті цієї події ще немає.

Як така антиреклама вплине на фест, чи він відбудеться взагалі і що буде в програмі - побачимо влітку.

Переглядів: 2300 | Додав: Навка | Теги: Ржищів, фестивалі, Трипільське Коло | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Олег  
0
Відбувся. Ніхто не загинув. Бабла зрубили. Мєнтам забашляли. Всьо зашибісь.

1 Тоня  
0
Не думаю, що відбудеться((( працювала із журавчаком - слизький тип

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
ми в мережі

mandrivo4ka
Мова
Тут спілкуються українською
Події в Україні



Реклама від Google
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода в Україні
Погода в Україні
Пошук
Каталог україномовних сайтів Куст. Каталог українських сайтів. TOP.zp.ua