Пт, 03.05.2024, 12:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2012 » Квітень » 25 » Твій особитий шанс зробити рідну країну чистою!
16:02
Твій особитий шанс зробити рідну країну чистою!

Зробимо Україну чистою 2012

28 квітня, по всій Україні
Зробимо Україну чистою 2012

Якщо Ти любиш свою країну, зелень її парків, аромат її квітів; якщо, коли бачиш навколо бруд, Ти відчуваєш біль, що миттєво змінюється на бажання щось змінити, знай - Ти маєш однодумців! Вони - це громадська ініціатива Let's Do It, Ukraine. І вони запрошують Тебе почати діяти, долучитися до всеукраїнської кампанії "Зробимо Україну чистою" 28 квітня.

Що потрібно робити? Прийди суботнього ранку до улюбленого парку разом з командою таких самих, як ти, вдягни рукавички, візьми сміттєвий пакет і прибери бруд навколо. Тобі допоможуть досвідчені помічники.

Let's Do It, Ukraine!- громадська ініціатива , тобто вона створена простими людьми, що захотіли змінити своє життя і оточення на краще. На це їх надихнула невелика країна Естонія, де у 2008 році 50000 людей вийшли на вулиці аби впорядкувати своє довкілля під гаслом Let's Do It!

В Україні все починалось з Києва. Але вже вдруге акція відбуватиметься у всеукраїнському масштабі. Торік близько 22 000 осіб з 55 міст України уже активізували свою еко-життєву позицію, вони зібрали 667 кубометрів пластика, 637 кубометрів скла і 3251 кубометр інших відходів, змінивши на краще стан речей навкруги і, що найголовніше, назавжди змінивши своє особисте ставлення до навколишнього середовища.

Отож, команда "Зробимо Україну чистою" вже має чотирирічний досвід проведення подібних подій. Ти можеш бути впевнений, що захід буде мати креативну рекламу, підтримку ЗМІ, партнерів, що нададуть необхідні матеріали та тих, що вивезуть та перероблять зібране сміття. Тобі залишається лише прийти.

Толоку підтримають також і інші спільноти.

Екофани 28 квітня у приймаючих містах ЄВРО прибиратимуть разом з усіма, а також встановлять нові смітники та розмалюють їх екологічними фарбами!

Донецьк: парк «Поляна Казок» Час: 12.00 – 17.00
Київ: Парк Дорогожичі (біля пам’ятника Мінорі) Час: 12.00 – 17.00
Львів: парк «Бондарівка» (перехрестя вул. Стрийська-Наукова) Час: 12.00 – 17.00
Харків: парк Зелений Гай (М. Пролетарська, вул. Другої П'ятирічки 48) Час: 11:00-17:00


Эко-фестиваль "Чарівна родина" з 10-ої до 11-ї саджатиме дерева та кущі на Володимирській гірці у Києві, а далі прибиратиме паркову зону.

Як Ти вже зрозумів, ця подія точно відбудеться. І вже в суботу по обіді рахуватимуть тисячі учасників та кубометри сміття, а дивні люди обмінюватимуться фото в рукавичках і з сміттєвими пакетами))). Єдине питання, чи будеш там особисто Ти?

Не гай часу, реєструйся та приходь 28 квітня у вибране місце.(Не забудь про техніку безпеки) Не ховайся - прибирайся!. Дізнайся про деталі на letsdoit.org.ua та у Facebook, долучайся до події у Facebook

Переглядів: 1426 | Додав: Навка | Теги: еко-акція, еко-толока, Зробимо Україну чистою, Lets Do It Ukraine, екологічна акція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
ми в мережі

mandrivo4ka
Мова
Тут спілкуються українською
Події в Україні



Реклама від Google
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода в Україні
Погода в Україні
Пошук
Каталог україномовних сайтів Куст. Каталог українських сайтів. TOP.zp.ua