Пн, 13.05.2024, 21:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2011 » Березень » 2 » Укрзалізниця створюватиме туристичні залізничні маршрути
19:23
Укрзалізниця створюватиме туристичні залізничні маршрути
Станція Підзамче
Як повідомляє zaxid.net, Львівська залізниця розглядає можливості створення туристичних маршрутів до Євро-2012. Першим таким маршрутом може стати Підзамче - Личаків у Львові. Залізничники готові опікуватися організацією маршрутів і створювати спеціальні туристичні поїзди.
Підзамче (Львів)
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Підза́мче (або Гаврилі́вка) — місцевість Шевченківського району Львова обмежена вулицями Замарстинівською, Богдана Хмельницького та Липинського.
Південніше сучасного Підзамче знаходився княжий Львів. Отже на Підзамче було передмістя. Тому населеним воно було здавна. Про це свідчить той факт, що одна із гілок першої черги львівського кінного трамваю була прокладена саме сюди. Згодом її було замінено на електричний трамвай.
Личаків (Львів)
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Лича́ків — місцевість Львова, що стала основою Личаківського району. Обмежена регіональним ландшафтним парком «Знесіння», вулицями Івана Франка та Левицького, Личаківським кладовищем.
Як повідомляють Туристичні новини з посиланням на Прес-службу Одеської залізниці, остання також має свої напрацювання в галузі українського туризму. Найпривабливішими для потенційних туристів, що подорожуватимуть Одеською залізницею, тут вважають національний дендрологічний парк "Софіївка" в Умані, заповідник "Асканія-Нова" в Херсонській області, Білгород-Дністровська фортеця та інші. Найцікавішим для подорожуючих буде найдовша в Європі 130 кілометрова вузькоколійна залізниця, яка починається в смт Рудниця, проходить Бершадь, Гайворон, Ульянівку і закінчується на станції Голованівськ. Нещодавно вузкоколійці зі стародавніми семафорами, великими кам'яними вокзалами, магістральними тепловозами виповнилося 110 років.
Переглядів: 1435 | Додав: Навка | Теги: Євро-2012, залізниця, Підзамче, екскурсії, Личаків, Львів, маршрути | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
ми в мережі

mandrivo4ka
Мова
Тут спілкуються українською
Події в Україні



У бібліотеці
[mp3 екскурсії Львовом]
Екскурсія «Львівське корзо»
Львівське Корзо
Львівський Національний Академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької - Академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької – львівський художній вернісаж - Національний музей у Львові - «Вежа крамарів» - пам’ятник Тарасові Шевченку - Музей етнографії та художнього промислу - «Гранд-Готель» - будинок Гауснера-Віоланда - фонтан-криниця з фігурою Матері Божої - пам’ятник Адаму Міцкевичу - готель "Жорж” ...
Реклама від Google
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода в Україні
Погода в Україні
Пошук
Каталог україномовних сайтів Куст. Каталог українських сайтів. TOP.zp.ua