Пт, 10.05.2024, 00:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2012 » Січень » 03

Музей трамваїв у Вінниці

Вінниця

Силами вінницького трамвайно-тролейбусного управління у місті з'явиться музей трамваю. Де він буде розташовуватися наразі достеменно не відомо, але точно вирішено - під відкритим небом.

Як повідомив щоденній туристичній газеті "Туристичні новини" начальник ТТУ Володимир Бугайчук, для початку розраховують принаймні на 7-8 вагонів в експозиції. У музеї обов'язково буде бельгійський вагон "нівель", який цього року знайшли у дитячому таборі під Вінницею, реконструйований у 1988-му році силами управління ретровагон, 104 — німецький "гота", чеськ ... Читати далі »

Просмотров: 1200 | Добавил: Навка | Дата: 03.01.2012 | Комментарии (0)

У Львові створять туристичний маршрут підземеллями

Львів

Підземеллями Львова будуть водити туристів. Як повідомляє "Радіо Свобода", місто Лева отримало грант від Європейського Союзу на проект "Підземне місто". Цей проект буде здійснюватись в тісному контакті Львова з польськими містами Жешувом та Любліном, які теж цікаві своїми підземеллями та мають зроблені підземні траси.

Чим цікаве таке починання? Львів - древнє та загадкове місто, овіяне міфами та легендами. Іноді здається, що в кам'яницях Центру мешкають справжнісінькі привиди :). І найтаємничіше у Львові під землею. А таємниці притягують багатьох людей ;).

Та інша сторона - м ... Читати далі »

Просмотров: 1353 | Добавил: Навка | Дата: 03.01.2012 | Комментарии (0)

Меню сайту
ми в мережі

mandrivo4ka
Мова
Тут спілкуються українською
Події в Україні



У бібліотеці
Реклама від Google
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода в Україні
Погода в Україні
Пошук
Каталог україномовних сайтів Куст. Каталог українських сайтів. TOP.zp.ua